Vakmanschap, passie voor het vak en voor het product, streven naar perfectie en een rijke geschiedenis.
Dat zijn zomaar enkele woorden die voor mij naar boven komen als ik aan champagne denk. Want, eigenlijk is champagne pure emotie. Niet alleen voor degene die het drinkt, maar zeker ook voor degene die het maakt.
Een paar jaar geleden kreeg ik dat écht in de vingers toen ik kennis maakte met de champagne-regio en de mensen die er hun hart en ziel in stoppen.
Mijn liefde voor Frankrijk, samen met de passie waarmee mensen daar denken over eten, drinken en genieten, heeft me ook naar de Champagne streek gebracht.
Door een speciale uitnodiging bij de mooiste champagnehuizen ter wereld, ontdekte ik een wereld vol gepassioneerde mensen die doen waar ze van houden. En ik was meteen verkocht. De open, vriendelijke mensen die trots praten over ‘hun’ champagne en die vaak al generaties lang hetzelfde mooie product op dezelfde locatie maken, boeiden me enorm.
Het idee was snel geboren: anderen de kans geven om deze unieke ervaring te delen en te beleven. Gasten ontzorgen, alles regelen en organiseren en mensen de ultieme Champagne beleving geven. Puur, goed georganiseerd, klasse en de ECHTE champagne beleving. Dus zeker niet in de massa en als toerist.
Ik ga exclusieve Champagnereizen organiseren!